Tapas ud af huset
Sammensæt selv eller prøv vores favorit tapas ud af huset. Bestil online her på siden eller på tlf. 70 22 43 22 eller mail. Ønsker I at reservere en dato eller har I nogen spørgsmål er I altid velkommen til at ringe eller skrive til os.
Læs vores FAQ og få svar på det meste
Levering på hele Sjælland
Levering til aftalt tid
Anrettet og serveringsklart
Tapas menu 249,- pr. kuvert
Frimanns varmrøget laks rørt med cremefraiche og toppet med friske krydderurter
Hvidløgsstegte tigerrejer med tangsalat
Vitello tonnato. Koldt kalvekød med kapers og tunsauce
Charcuteri. Tørret spansk nakkefilet "lomo", chorizo pølse og fenikelsalami
Kartoffeltortilla med chorizo og ost
Oliven, semidried tomat og grillet løg
Tapanade på grillet peberfrugt og mandler samt basilikumspesto
Frimanns hjemmebagte pandebrød med olivenolie og havsalt
Friske bær, knus buttercookie, mascarponecreme med citron og vanilje, kompot samt brændt hvid chokolade
Praktisk information
Maden er anrettet på elegante hvide fade. Det eneste I skal gøre er at tage filmen af fadene og servere. Bestilles til minimum 10 kuverter.
Spørgsmål og svar
Her får du svar på de fleste spørgsmål vedrørende levering, afhentning af service, bestilling mv. læs vores FAQ
Tapas "sammensæt selv"
Vælg 8 retter til 289,- pr. kuvert
Ønskes ekstra retter er prisen 40,- pr. ret
Frimanns hjemmebagte pandebrød med olivenolie og havsalt med følger alle tapas menuer
KOLDE TAPAS
Frimanns varmrøget laks rørt med cremefraiche og toppet med friske krydderurter
Rimet laks med urtecreme og brøndkarse
Hvidløgsstegte tigerrejer med tangsalat
Koldrøget tun med basilikumscreme og semidried tomat
Seranoskinke med melon
Vitello tonnato. Koldt kalvekød med kapers og tunsauce
Charcuteri. Tørret spansk nakkefilet "lomo", chorizo pølse og fenikelsalami
VARME TAPAS
Spanske kødboller i krydret tomatsauce
Rødvinsbraiseret kalvespidsbryst
Supreme kyllingebryst stegt med svampe og hvidløg
BBQ marineret oksekød med sweet potato
Kartoffel tortilla med chorizo og ost
små ovnbagte kartofler
Tilbehør og dip
Stegte spanske padrons med flagesalt
Oliven, semidried tomat og grillede løg
Bulgur "marakech" med figner, dadler, abrikos og bredbladet persille
Salat med pære, granatæble, feta og vinaigrette
Salat med melon, blåbær og ristede mandler
Salat med frisk spinat, agurk, feta og citronolie
Tapanade på grillet peberfrugt og mandler samt basilikumspesto
Humus med tomat samt chilimayo
SØDT OG OST
Chokoladebrownie med passionsfrugtmousse
Mazzarinstykke med limeskum
Bailey tiramisu. Ladyfingers dyppet i kaffe serveret med baileycreme og brændt hvid chokolade
Friske bær, knus buttercookie, mascarponecreme med citron og vanilje, kompot samt brændt hvid chokolade
Taleggio og gorgonzola med figenkopot og kiks
Se flere spændende menuer - KLIK HER
Ønsker du at sammensætte din egen buffet eller ønsker du at reservere en dato kan vi kontaktes på tlf 70 22 43 22 eller mail.
Læs vores FAQ og få svar på de fleste spørgsmål.