Elite smiley

JULEFROKOST UD AF HUSET

Hos Frimanns Gourmet er vi tro mod julen og har sammensat nogle lækre julebuffeter med respekt for traditionen. Alt vores mad er håndlavet lige fra den hjemmelavede hønsesalat til den traditionelle ris ala mande. 

Ønsker I at bestille eller har I spørgsmål kan vi kontaktes på 70224322 eller mail.

 

Levering på hele Sjælland

Anrettet og serveringsklart

Bestil fra 10 kuverter

JULEMENU "klassisk" 219,- pr. kuvert.

Hjemmelavet karrysild med æble serveret med kapers

Æg og rejer med hummermayo og dild

Rødspættefilet med citron og grov hjemmerørt remo

Hjemmelavet hønsesalat med svampe og asparges. Toppet med semidried tomat

Flæskesteg med sprød svær serveret med rødkål kogt med solbæreddike

Hjemmelavet julefrikadeller med sprød agurkesalat

Frisk rødkålssalat med tyttebær, bagte mandler og honning balsamicodressing

Ris a' la mande, lavet fra bunden, med kirsebærsauce

Friskbagt brød, både lyst og mørkt, samt smør

JULEMENU "favorit" 269,- pr. kuvert.

Hjemmelavet karrysild med æble. Serveret med kapers

Æg og rejer med hummermayo og dild

Rødspættefilet med citron og grov hjemmerørt remo

Frimanns varmrøget laks rørt med cremefraiche og toppet med friske krydderurter

Hjemmelavet hønsesalat med svampe og asparges. Toppet med semidriedtomat

Flæskesteg med sprød svær serveret med rødkål kogt med solbæreddike

Andebryst serveret med æbler og svesker

Hjemmelavet julefrikadeller med sprød agurkesalat

Frisk rødkålssalat med tyttebær, bagte mandler og honning balsamicodressing

Ris a' la mande, lavet fra bunden, med kirsebærsauce

Friskbagt brød, både lyst og mørkt, samt smør

Praktisk information

Julefrokost menuerne er anrettet på engangsfade. Hvis I ønsker det kan I nemt flytte maden over på egne fade/tallerkner. Kødet kommer varmt og skal kun skæres. Rødkål og kirsebærsauce skal I selv varme hvis I ønsker det. Bestilles til minimum 10 kuverter.

Spørgsmål og svar

Her får du svar på de fleste spørgsmål vedrørende levering ud af huset, afhentning af service, bestilling mv. læs vores FAQ

JULEMENU "den store" 325,- pr. kuvert.

Hjemmelavet karrysild med æble. Serveret med kapers

Æg og rejer med hummermayo og dild

Rødspættefilet med citron og grov hjemmerørt remo

Frimanns varmrøget laks rørt med cremefraiche og toppet med friske krydderurter

Hjemmelavet hønsesalat med svampe og asparges. Toppet med semidriedtomat

Flæskesteg med sprød svær serveret med rødkål kogt med solbæreddike

Andebryst serveret med æbler og svesker

Hjemmelavet julefrikadeller med sprød agurkesalat

Mørbrad serveret med stuvet svampe

Frisk rødkålssalat med tyttebær, bagte mandler og honning balsamicodressing

Brie og emmentaler med druer og kiks

Ris a' la mande, lavet fra bunden, med kirsebærsauce

Friskbagt brød, både lyst og mørkt, samt smør

Julemenu "vegetar" 259,- pr kuvert 

Bagt aubergine med granatæble, gammelknas, kærnemælksdressing og brøndkarse

Æggesalat med karry, æble og fennikel

Svampeterrin serveret med rødkål kogt med solbæreddike

Falaffel og og sprød agurkesalat

Marokkansk blomkål md dadler, rosiner, abrikos, spinat, rødløg og vendt med tahindressing

Rødkålssalat med tyttebær, bagte mandler og honning balsamicodressing

Ris a' la mande, lavet fra bunden, med kirsebærsauce

Friskbagt brød, både lyst og mørkt samt smør